miércoles, 2 de septiembre de 2015

Trobada Almogàvers a les Terres de l'Ebre

El cap de setmana dels dies 27 i 28 de Juny la Penya Almogàvers vam celebrar la trobada anual, aquest any organitzat per la secció Fans Club a Horta de Sant Joan. La casa rural Els Olivers i tot el poble d’Horta van acollir a un nombrós grup de la penya. Un any molt especial ja que celebrem el nostre 25é aniversari. 

A més de la xerrada valoració del nostre president, durant el cap de setmana vam poder gaudir de la piscina del poble, d’una degustació de vins de la zona, de la gastronomia de la zona dels ports, de les banderes i pancartes de la penya que ens acompanyen a tots els partits... 

I el més important, després d’un any ple d’èxits, vam poder gaudir durant tot el cap de setmana amb la presència del trofeu de la Lliga de Campions. Que juntament amb els “Xiqüelos i Xiqüeles del Delta” i els Gegants d’Horta van fer que el diumenge al matí s’omplís la plaça del poble. 

Ara a carregar piles i esperar que la pròxima temporada sigui tant fructífera com l’anterior i nosaltres com a Penya d’Animació incondicional del nostre club podem seguir gaudint des del Gol Sud d’aquest Barça triomfant. 






No hay comentarios:

Publicar un comentario